• Leirás
  • Paraméterek
Frank Júlia több tucat szakácskönyv szerzője, a magyar gasztronómiai irodalom kiemelt képviselője ebben a könyvben a tartósítással kapcsolatos alaptudnivalókat pl. befőzés, savanyítás foglalja össze. Minden könyvhöz 84 öntapadós címke tartozik, kétféle méretben. ISBN: 9789631362879
Kiadás éve: 2015
Kiadó: CORVINA KIADÓ
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 965263
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Kedd:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat