• Leirás
  • Paraméterek
Korpádi Péter magyar szakácsmester, gasztronómus és food designer, egyszerre hagyományorzo és új értékeket teremto , kreatív amp;amp;8222;ínyesmesteramp;amp;8221;. Szerzotársa, Patyi Árpád több díjjal jutalmazott fotómuvész. Ok ketten jegyzik a Medicina Kiadó szakácskönyv sorozatát, amelynek most megjelent kötetében az egészség konyhájának megtervezéséhez és megteremtéséhez adnak tanácsokat és recepteket. Korpádi Péter figyelme a konyha, a fozés minden területére, részletére kiterjed: a filozófiai megalapozástól az alapanyagok beszerzésén és a megfelelo edények kiválasztásán át, egészen a használandó fuszerekig ad eligazítást, nem feledkezve meg az ételek egymásutániságának, sorrendjének, valamint elkészítés technológiájának és az étkezés mikéntjének, esztétikájának fontosságáról sem. A receptekben leírt ételeket bemutató sajátos hangulatú fotókat e kötethez is Patyi Árpád készítette. ISBN: 9789632260129
Kiadó: MEDICINA KÖNYVKIADÓ ZRT
Szerző: KOPRÁDI PÉTER-PATYI ÁRPÁD
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 221030
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat