fb pixel code
 • logo
  Kategóriák
  Kategóriák
 

Asus TUF X299 MARK 1 alaplap

Cikkszám: 66953
109 257 Ft
Garancia: 36 hónap
 
 
 
 
 
 

Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Cseregarancia

2019-09-23: 
Duna Plaza
2019-09-24: 
MPL futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont

Tulajdonságok
Chipset típus: X299
Crossfire támogatás: Igen
D-Sub kimenet: Nem
DisplayPort kimenet: Nem
DVI-D kimenet: Nem
DVI-I kimenet: Nem
eSATA kimenet: 0
Formátum: ATX
Hálózati csatlakozás: 2 x 10/100/1000 Mb/s
HDMI kimenet: 0
M.2 csatlakozó: Igen
Maximum memória (GB): 128
Memória foglalat: DDR4
Memória foglalatok száma: 8
Memória sebesség (Mhz): 2133, 2400, 3600, 4000, 4133, 2666
Mini PCI-E: Nem
mSATA csatlakozó: Nem
PCI csatlakozó: 0
PCI-E x1 csatlakozó: 0
PCI-E x16 2.0 csatlakozó: 0
PCI-E x16 3.0 csatlakozó: 3
PCI-E x4 2.0 csatlakozó: 0
Processzor foglalat: Intel 2066
PS/2 csatlakozó: 0
Raid: 0, 1, 10, 5
S/PDIF optikai kimenet: Igen
SATA 2 csatlakozó: 0
SATA 3 csatlakozó: 8
SLI támogatás: Igen
Táp csatlakozó (pin): 24+8+4
USB 2.0 kimenet: 4
USB 3.0 kimenet: 0
USB 3.1 kimenet: 6
Vezeték nélküli hálózat: Nem
PCI-E x4 3.0 csatlakozó: 2
u.2 SATA csatlakozó: Nem
Teljes termékspecifikáció
Átvételi lehetőségek
Duna Plaza - 2019-09-23
MPL futárszolgálat - 2019-09-24
Csomagautomata - 2019-09-24
Posta Pont - 2019-09-24
MOL Pont - 2019-09-24
COOP Pont - 2019-09-24
Pick Pack Pont - 2019-09-24

Garancia lehetőség
Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Cseregarancia

Thermal Armor és M.2 hűtőborda

A TUF X299 Mark 1-et az optimális légáramlás és hőelvezetés érdekében úgy tervezték meg, hogy a létfontosságú összetevők hőmérséklete a lehető leghűvösebb legyen. A TUF Thermal Armor egy ventilátort telepített a PCH területre, amely a levegőáramlást egy ultrahatékony M.2 hűtőborda felé irányítja, amely így akár 25° C-os SSD hőmérsékletet is képes nyújtani, ami így optimális tárolási teljesítményt és nagyobb élettartamot jelent.

TUF ICe
A mindenható hűtésvezérlő

Az ASUS TUF mérnökei készítettek egy dedikált processzort (TUF ICe) arra, hogy figyelje a kártya hőmérsékletérzékelőit és ventilátorsebességeit az ultraprecíz hűtés érdekében — ez a kézi beállításokra is igaz, de a Thermal Radar 3 és az TUF Detective 2 segítségével megvalósított egykattintásos optimalizálásra is.

Thermal Radar 3
Azonnali ventilátortuning, a rendszer teljes körű hűtése

A Thermal Radar 3-mal mostantól az ASUS grafikus kártyák ventilátorai és a házventilátorok is vezérelhetők. A több alaplapi érzékelő lehetőséget ad az alaplap és más kulcsfontosságú összetevők hőmérsékletének valós idejű figyelésére, ráadásul azok beállításai kézzel is módosíthatók, vagy automatikusan, egy kattintással optimalizálható a hűtés.

TUF Fortifier
Erősebb hátlap, erősebb kártya!

A TUF X299 Mark 1 strapabírását jócskán megnöveli az exkluzív TUF Fortifier — ez egy megerősített hátlap, amely garantálja, hogy az alaplap nem reccsen meg a nehéz grafikus kártyák és CPU-hűtők súlya alatt, és minimálisra csökkenti annak az esélyét, hogy meghajlik vagy elgörbül, és emiatt elromlik.

TUF VGA tartó

Felhasználóbarát dizájn

A TUF X299 Mark 1 egy VGA-tartóval is rendelkezik, amely megakadályozza a videokártya elhajlását és az alaplap esetleges károsodását. A VGA tartó erős fémlemezből készült, és képes akár 15 kg-os videokártyát is megtartani - így komoly támogatást nyújt a legnehezebb grafikus kártyákhoz is!

Dust Defenders (porvédelem)
Taszítja a port, növeli az élettartamot
A TUF X299 Mark 1 különleges Dust Defenders technológiája megelőzi, hogy a por és más szálló részecskék bejussanak az alaplap PCI Express® bővítőhelyeibe, és ezzel segít abban, hogy a PC optimális módon, stabilan és tovább működhessen.

ASUS SafeSlot
A SafeSlot-tal az ASUS „újra feltalálta” a PCIe® csatlakozót, és úgy tervezte meg, hogy remekül tartson és ellenálljon a nyíróerőknek. Az új, betétes fröccsöntési eljárással egy lépésben készített csatlakozót a fémrésszel együtt öntik, és több forrasztási ponttal még szilárdabban rögzítik az alaplaphoz.

TUF ESD Guards 2
Kétszer hosszabb ESD-védelem az alkatrészek élettartamának meghosszabbításához
Az ESD Guards 2 megvédi a TUF X299 Mark 1 alaplapokat a káros elektrosztatikus kisülésektől. Az ESD Guards 2 az ipari szabványoknál kétszer szigorúbb teszteket teljesített. Még a csatlakozók tüskéit is végigvizsgáljuk*, mert a korábbi TUF-szabványnál 30%-kal jobban kell bírniuk a kisüléseket. A szigorú tesztekkel biztosítható a TUF X299 alkatrészeinek remek tartóssága.
* A tüskénkénti tesztelés az USB, LAN csatlakozók tüskéire vonatkozik.

ASUS PRO CLOCK II TECHNOLÓGIA
Jobb túlhajtás a gyorsabb játékokhoz

Dedikált, kifejezetten az Intel Core X sorozatú processszorokhoz tervezett alapórajel- (BCLK) generátor, amely lehetővé teszi az alapórajel-frekvenciák túlhajtását. Ez az egyedi megoldás az ASUS TurboV feldolgozóegységgel (TPU) együttműködve javítja a feszültségszabályzást és az alapórajel túlhajtásának vezérlését — új és izgalmas módszert kínálva a teljesítmény extrém magasságokba emelésére.

DDR4 órajel növelése számokban
Az ASUS T-Topology minden eddiginél magasabb memóriafrekvenciát is elérhetővé tesz. Az okosan kitalált gyártási folyamatok nagyon konzisztens minőséget és az egyes vonalak között nagyon kevés áthallást eredményeznek, ezért (és az időegyeztetéses jelátvitellel) kiemelkedő stabilitással és kompatibilitással élvezhető a DDR4 memóriák túlhajtásának izgalma.

TUF Detective 2
Rendszerfelügyelet egy érintésnyire
A TUF Detective 2 app mobilalkalmazás segítségével nem csak nyomon követhetők a legfontosabb rendszerinformációk, de az okostelefonról vagy táblagépről beállításokat is lehet végezni.

Kimagasló, 10 Gbps-es sebesség az alaplapra szerelt USB 3.1 kapcsolattal

A meglévő USB-eszközök használatához tökéletes visszamenő kompatibilitást nyújtó USB 3.1 Type-A csatlakozóval és egy kényelmes 3.1 Type-C csatlakozóval a nyaktörő, akár 10 Gbps sebesség eléréséhez.

Alaplapi M.2 csatlakozó az akár 32 Gbps adatátviteli sebességért

A TUF X299 Mark 1 beépített M.2 csatlakozójával képes az akár 32 Gbps adatátviteli sebesség eléréséhez.

VROC

Az Asus TUF X299 Mark 1 alaplap újdonsága a Virtual RAID on CPU (VROC) tárolótechnológia, mely a külön megvásárolható ASUS Hyper M.2 x16 kártyával együttműködve lehetővé teszi 4 darab m.2 Sata SSD meghajtó csatlakozását, melynek eredményképpen akár 128 Gbps átviteli sebességet is el lehet érni. Maga a Hyper M.2 x16 kártya illeszkedik a megfelelő PCI Express foglalatba, és erre a kártyára lehet az M.2 SSD meghajtókat illeszteni.

Intel® Optane™ memória fogadása
Az Intel Optane memóriamodulok felgyorsítják a csatlakoztatott tárolókat a rendszer- és adatbetöltés időigényének csökkentéséhez, vagyis mindent gyorsabbnak és válaszkészebbnek fogsz érezni.

2 db Intel Gigabit LAN-vezérlő
Ne hagyd, hogy a lassú hálózatkezelés akadályozzon a feladataid elvégzésében! Két Intel® Gigabit Ethernet csatlakozójával a TUF X299 Mark 1 okosan és hatékonyan gondoskodik az adatok áramlásáról. A két LAN-kapcsolatot összefogva* még nagyobb sávszélességet, még gyorsabb adatátvitelt, automatikus terheléskiegyenlítést és simább adatáramlást lehet elérni, ráadásul a rendszer azonnal át tud állni a két kapcsolat között, ha valami baj történne — ezért a fájlok elérése mindig gyors, hatékony és megszakítás nélküli lesz.

Gyorsabb hálózatkezelés a Turbo LAN-nal

Még a legkisebb késlekedés is befolyásolhatja a teljesítményt — ezért van a TUF X299 Mark 1-ben Turbo LAN is. A fejlett forgalomalakítási technológia csökkenti az akadozásokat, ettől minden gyorsabbnak és simábbnak tűnik. És még csak szakértőnek sem kell lenni hozzá: A Turbo LAN egyszerű kezelőfelületén mindössze néhány kattintás, 1,45-ször ritkábban akad a rendszer.

TUF LANGuard
Excluzív hadiipari kategóriás LAN védelem
A TUF X299 Mark 1 Ethernet-csatlakozóját TUF LANGuard védi; ez egy olyan katonai szintű újítás, amely a speciális jelcsatolási technológiát a felsőkategóriás felületszerelt kondenzátorokkal ötvözve javítja az átviteli kapacitást — védve az alaplapot a villámcsapások és elektrosztatikus kisülések okozta károsodástól.

Kivételes hang – a kimeneten és a bemeneten
A TUF X299 Mark 1-hez a Realtek által kifejezetten az ASUS számára kifejlesztett Realtek S1220A audiokodek is jár. Emellett a különleges kodek mellett a TUF X299 Mark 1 egy beépített erősítővel rendelkező, 120 decibeles jel-zaj arányú (SNR) sztereo vonali kimenettel és egy stúdiószintű, 113 decibeles jel-zaj arányú vonali kimenettel is fel van szerelve a valósághű lejátszás és hangfelvétel biztosításához.

 • Audioárnyékolás: a különleges kialakítású audioárnyékolás precízen elkülöníti az analóg és digitális jeleket, és nagymértékben csökkenti a multilaterális interferenciát.
 • Pattogásmentesítő áramkör: a unique pop-reducing circuit csökkenti a bekapcsoláskor előforduló pattogó zajokat minden audiokimeneten.
 • Belső erősítő: a belső audioerősítő a legkiválóbb minőségű hangot nyújtja a fejhallgató és a hangszórók számára.
 • Dedikált csatornaelrendezés: mivel a bal és a jobb sáv külön réteget kapott, ezért az útvonalak jól el vannak különítve, ami hozzájárul a tiszta hangminőséghez.
 • DTS Headphone: X - az „Immersive 3D surround” (kb. körülölelő térhatású hang”) technológia fantasztikusan gazdag hangélményt ad.
 • Japán audiokondenzátorok: kiváló minőségű kondenzátorok a meleg, természetes, magával ragadó, tiszta hang és a kivételes valósághűség eléréséhez.

ASUS Aura Sync technológia az eltéveszthetetlen fényeffektusokért
Az Aura Sync messze tágabb lehetőségeket kínál az RGB megvilágítás beállításához, mint a bekattintható jelölőnégyzetek. Az Aura-funkciós termékek LED-jei egyetlen alkalmazásból vezérelhetők, ezzel tökéletes összhang teremthető a perifériák fényei között. Az Aura lehetővé teszi a grafikus kártya, a TUF X299 Mark 1 alaplap és az egyre nagyobb számú Aura-képes termék fényeffektusainak szinkronizálását.

 
PCX 2006-2019. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...