• Leirás
  • Paraméterek

ARCTIC Breeze UK - USB asztali ventillátor

Tulajdonságok:
 
Rugalmas nyak

Hajlítsa meg, vagy fordítsa a nyakát bármilyen helyzetbe, vagy szögbe, amit szeretne, hogy élvezze a frissítő szellőt pontosan úgy, ahogy akarja

Állítható sebesség

Ahogyan bármilyen másik ventilátornak otthon, beállíthatja a sebességét a talpon lévő forgatógombbal.

Élvezze bárhol is akarja

Az 1,8 m-es kábel biztosítja, hogy bárhol elhelyezheti, de USB hosszabbítóval a távolság tovább bővíthető. Az Arctic Breeze mindig stílusos és ügyes kis szerkezet lesz az asztalon, hogy egy kicsit lehűtse.

Nehéz acéltalp

Egy nehéz acéltalp garantálja, hogy az Arctic Breeze stabilan álljon bárhol. A csúszásmentes gumitalpak megelőzik még a legjobb felületek karcolódását is.

Garancia: 12 hónap
Cikszám: 32857
Várható átvétel:
Péntek:
Duna Plaza
Hétfő:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Mirton
Azért vettem ilyet elsősorban, mert kifejezetten izzadós típus vagyok és nyáron extrán jól jön ha pl. headset van rajtam. A második szempont a kábelhossz volt, ugyanis a legtöbb USB-s venti laptophoz van, és nagyon rövid kábelekkel rendelkeznek, ez a hossz nekem több mint elég. Nagyon kényelmesen beállítható, hogy milyen szögben fújjon, erős talpazata van, úgyhogy nem borul fel semmiképpen. Nem foglal sok helyet: magasság: 186 mm, szélesség: 96 mm, mélység: 100 mm. A ventilátora 92 mm átmérőjű, percenkénti fordulatszáma 800-tól 1800-ig terjed. Körülbelül a maximum sebességnél van 1 nagyon minimális hangja, de egyáltalán nem zavaró. Az egyetlen negatívuma talán az, hogy kicsit hosszabb is lehetne a nyak része, mert ha nem figyel az ember használat közben, akkor könnyen beleakadhat az éppen forgó ventilátorba (ami nem okoz sérülést, csak kellemetlen).
2016-01-29 17:19:59