fb pixel code
Adata 128GB Ultimate SU800 ASU800NS38-128GT-C M.2 SSD megh | PCX.hu
  • logo
    Kategóriák
    Kategóriák
 
 
 
 
 
 

Adata 128GB Ultimate SU800 ASU800NS38-128GT-C M.2 SSD meghajtó

Cikkszám: 393066
 
Adatírási sebesség (MB/s): 560
Adatolvasási sebesség (MB/s): 520
Család: SU800 M.2
Formátum: M.2
Kapacitás (GB): 128
Vezérlő: 3D TLC
17 568 Ft
db
Garancia: 36 hónap

Háztól-Házig Garancia
Szállítás biztosítás
Cseregarancia

Duna Plaza
:  Szombat
MPL futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont
Pick Pack Pont
:  Kedd

A 3D NAND Flash és a nagysebességű SMI vezérlő használatával a kompakt Ultimate SU800 M.2 2280 szilárdtestalapú meghajtók kapacitása akár 1TB, és nagyban növeli a teljesítményt, a hatékonyságot és a megbízhatóságot a hagyományos 2D NAND technológiánál. Intelligens SLC gyorsítótárral és DRAM gyorsítótárral is rendelkezik, amely növeli az olvasási / írási teljesítményt. Az LDPC ECC és az olyan technológiák, mint a magas TBW (teljes bájtok) és a DEVSLP (Device Sleep), a SU800 M.2 2280 azonnal feljavítja a notebookot és az asztali PC-kat kiváló stabilitással, tartóssággal és hatékonysággal.

Kisebb méret, de nagyobb kapacitás

A fejlett 3D NAND Flash alkalmazásával a SU800 M.2 2280 nagyobb sűrűséget és nagyobb kapacitásokat kínál, mint a 2D NAND Flash SSD-k. Ez azt jelenti, hogy hatékonyabb és megbízhatóbb, jobb költség-teljesítmény arány mellett. A SU800 M.2 2280 128GB-ról 1TB-ig terjedő kapacitásváltozatok széles skálájára készül, és 560MB / s és 520MB / s olvasási / írási sebességet biztosít a PC-k gyorsításához.

Intelligens SLC gyorsítótár és DRAM gyorsítótár

Az intelligens SLC Caching algoritmus lehetővé teszi a NAND Flash memória számára, hogy egyetlenszintű cellamódban működjön, és növelje az olvasási / írási teljesítményt. Ezenkívül a DRAM gyorsítótár támogatásával az olvasási / írási teljesítmény akár kétszerese lehet olyan szilárdtestalapú meghajtóknak is, amelyek nem rendelkeznek DRAM-gyorsítótárral, vagy más szavakkal, amelyek nem használhatják a kisegítő memóriát SSD pufferként a nagy intenzitású feladatokhoz .

Fejlett LDPC ECC motor

Alacsony sűrűségű paritásellenőrző hibajavító kódot hajtottak végre a SU800 M.2 2280-as verzióban, ami jelentősen csökkentette az adathibákat és egyenlő mértékű adatintegritást. Így sokkal nagyobb mértékben védi értékes tartalmát a korrupciótól, mint a nem ECC SSD-k, vagy akár az SSD-k, amelyek alapvető BCH hibajavítást végeznek.

RAID motor és adatformálás az Ultimate Protection számára

A RAID Engine és Data Shaping támogatásával az SU800 M.2 2280 biztosítja az adatok integritását, és kiterjesztett SSD élettartamot biztosít a jobb, hosszabb stabilitás és a befektetés megtérüléséhez.

A merevlemez-meghajtók teljesítménye meghaladja a masszív teljesítményjavulást

A 3D NAND Flash, a kiváló minőségű SMI vezérlő, a gondosan kiválasztott összetevők és számos fejlett teljesítménynövelő technológia segítségével a SU800 M.2 2280 hatalmas tényezővel felülmúlja a hagyományos merevlemez-meghajtókat, különös előnyökkel járva a rendszerindításkor és a keresési időben is mint a sokkal gyorsabb olvasási / írási teljesítmény.

Alacsonyabb energiafogyasztás, hosszabb akkumulátor élettartam

A SU800 M.2 2280 támogatja a DEVSLP (Device Sleep) technológiát a jobb energiahatékonyság érdekében. Ez alacsonyabb villamosenergia-költségeket és hosszabb akkumulátor-élettartamot eredményez. A hagyományos HDD-khez képest az SU800 M.2 2280 a készenléti üzemmódban csak 8% -ot fogyaszt, míg a rendszeres működés közben 80% -kal kevesebb energiát fogyaszt. Azok a felhasználók számára, akik gyakran utaznak vagy üzleti utakra járnak, a SU800 M.2 2280 egy nagyszerű partner, magas mobilitási és energiatakarékos képességekkel, amelyek könnyedén elférnek a noteszgép akkumulátorán.

Saját szoftver - SSD Toolbox és Migration Utility

Minden SU800 M.2 2280-os vásárlás az ADATA SSD Toolbox és Migration Utility ingyenes letöltésére alkalmas. Az SSD Toolbox lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felügyeljék és kezeljék a SU800 M.2 2280-at, a hajtás állapotával, a kopási szinttel és az élettartammal kapcsolatos információkat. Az adatátvitel segédprogramjai különösen hasznosak a merevlemezről az SSD-re történő áttérést lehetővé tevő felhasználók számára, mivel azok egyszerű meghajtók és gyors lefuttatásra és a teljes meghajtók tartalmának áttelepítésére szolgálnak, beleértve az operációs rendszert is.

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
PCX 2006-2017. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva