• logo
    Kategóriák
  • Kategóriák

A TUDÓS SZAKÁCS (új!) - WOLKE, ROBERT L.

 
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 489774
4.321 Ft -25 % 3.241 Ft
1-2 munkanap
 
  • Leirás
  • Paraméterek
A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül az étel, hanem azt: hogyan készül, és miért éppen úgy? Robert L. Wolke, a University of Pittsburgh kémiaprofesszora és a Washington Post című napilap gasztronómiai publicistája hétköznapinak és egyszerűnek tűnő kérdésekre válaszol; olyasmikre, amelyek bárkiben felmerülhetnek, aki nem évtizedes rutinnal főz. Például hogy mi a karamellizálás, milyen hosszú valójában egy éjszakai pácolás, mi a tengeri só előnye, vagy mitől lesz barna a darált hús.Wolke érthető válaszokat ad minderre, és még vagy száz egyéb kérdésre, melyeket a Washington Post olvasói tettek fel neki, hogy megismertesse velünk az ételek és elkészítésük mögötti tudományos jelenségeket. A tudomány szó azonban ne riasszon meg senkit: Wolke nem tankönyvet, hanem hasznos és szórakoztató művet írt, s kötetét felesége, Marlene Parrish gasztronómus fantáziadús receptjeivel egészítette ki, amelyek ugyanúgy tekinthetők ehető laborató ISBN: 9789630590204
Kiadás éve: 2011
Kiadó: AKADÉMIAI KIADÓ ZRT.
Szerző: WOLKE, ROBERT L.
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: szerda
Csomagautomata Automatában: szerda
Posta Pont Posta Ponton: szerda
MOL Pont MOL Ponton: szerda
COOP Pont Coop Ponton: szerda
Duna Plaza Személyesen: kedd

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
Darabszám: 0 Darab
Összesen : 0 Ft