A MUST KÉSZÍTÉSE, TÁPLÁLKOZÁS-ÉLETTANI SZEREPE, RECEPTEK

 
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 737710
2.596 Ft -25 % 1.947 Ft
1-2 munkanap
 
 
 
 
 
 
 
  • Leirás
  • Paraméterek
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és beillesztette a mai kor ételkultúrájába. Ennek köszönhetően akár egy komplett menüsort is felépíthetünk közreműködésével az előételektől, színpompás salátáktól, levesektől kezdve a változatos főételeken át egészen a desszertekig. Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.A tartalombólSzőlőfajtákFehérborszőlőSiller és rozéKékborszőlőSzüreteljünk!A tartályokrólCefrekészítés - az első lépésKénezzünk?Er ISBN: 9789632783918
Kiadás éve: 2014
Kiadó: CSER KIADÓ
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: hétfő
Csomagautomata Automatában: hétfő
Posta Pont Posta Ponton: hétfő
MOL Pont MOL Ponton: hétfő
COOP Pont Coop Ponton: hétfő
Duna Plaza Személyesen: péntek

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva