A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN
A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN A MAGYAR BOR A SZAKÁCSMŰVÉSZETBEN
Átvételi lehetőségek:
Futárszolgálat Kiszállítással: hétfő
Csomagautomata Posta automatában: hétfő
Posta Pont Posta Ponton: hétfő
MOL Pont MOL Ponton: hétfő
COOP Pont Coop Ponton: hétfő
Duna Plaza Személyesen: péntek
  Kedvenc
  
  • Leírás
  • Paraméterek
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak. ISBN: 9786155496011
Kiadás éve: 2014
Kiadó: HERMIT KÖNYVKIADÓ BT.
Elérhető: 1-2 munkanap
2 293 Ft -25 %
1 719 Ft
Értékelés
Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Még senki sem értékelte ezt a terméket. Légy Te az első!
PCX 2006-2016. Kapcsolat: pcx@pcx.hu Minden jog fenntartva
Cookie / süti kezelés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Tudj meg többet...