fb pixel code
KATEGÓRIA
Ajánló
2019. 10. 19
A merev konfig visszatér? - i9-9900K/RTX2080 számítógép teszt
2019. 10. 17
Ingyenes hétvége és nagy leárazás - The Division 2
2019. 10. 16
Fallout az űrben? Íme a The Outer Worlds első 20 perce
2019. 10. 15
A világ leggyorsabb gépszerelői.
2019. 10. 14
IT hírek 10.14. - 10. generációs i3, Kaby Lake, extrém NAVI, ingyen Marsutazás
2019. 10. 14
Ádám csövezik. Hogyan készül egy folyadékhűtéses számítógép merev csövekkel?
2019. 10. 11
Középkategóriás, mégis prémium? - Ryzen 7 2700/GTX1660Ti számítógép teszt
2019. 10. 08
Kúpósztó vagy egy átlagos Gamer számítógép? TUF cuccok, Ryzen 7, X470, 970 Pro, 1660Ti
2019. 10. 07
IT hírek 10.07. - Intel biztonság és gyorsabb hálózat, AIO RTX, Játékdömping
2019. 10. 07
Jól szellőző QHD-ra alkalmas konfiguráció 390 000 ft-ért! 2700/RTX2060 S/32GB RAM/NVMe SSD
2019. 10. 07
Számítógép az irodába és játékra 260 ezer Ft-ért. Ryzen5 3400G/GTX1650/16GB RAM/ SSD /HDD/FSP
2019. 10. 03
Ki az igazi G? Négy dudás egy stúdióban
2019. 10. 03
Vegyes házasság - Ryzen 7 2700X/RTX2060 SUPER számítógép
2019. 09. 30
Egy kissé merev, de így szeretjük - 9900K/RTX2080Ti merev csöves vízhűtéssel
2019. 09. 30
IT hírek 09.30. - Lekörözné a Wi-Fit az Amazon, AMD PRO CPU-k, Oculus Quest PC-n, Metro 2033 ingyen
2019. 03. 12

Ilyen lesz a GTX 1660, Újra kapható Diablo, Végső traileren a Sekiro: Shadows Die Twice

Ismét elérhető a Diablo a GOG.com jóvoltából

A Blizzard szerződést kötött a GOG-gal, így újra digitális forgalmazásba került a hack and slash klasszikus.

Türelmetlenek és instant sikerélményre vágyók jobb ha meggondolják


A Diablo hallatán sok játékos szíve dobban meg, és fejükben egyszerre szólalnak meg Tristram klasszikus dallamai. Nem kis meglepetés a Blizzard és a GOG egyezsége, de ha minden igaz, az 1996-os alapmű Windows 10-re optimalizált változata, csak az első lesz a visszatérő klasszikusok sorában. Az indítást követően választhatunk, hogy az SVGA grafikával és alacsony képfrissítéssel bíró eredeti változatot szeretnénk, vagy az emelt felbontással és TCP/IP támogatással ellátott frissített kiadást. Az eredeti csatlakozik a Battle.net szervereire, míg az utóbbival kapcsolatban többen is gondokat tapasztaltak, mikor a multiplayerrel próbálkoztak.

Ez volnának a szarvas rémségek? Miattuk ez a nagy pánik?


A játékhoz korábban készült már egy rajongói mod, mely Belzebub fedőnéven fut, és teljeskörűen támogatja a modern felbontásokat. A hibajavítások mellett pedig számos apróságot átemelt a második részből, hogy kényelmesebbé tegye a játékot, ilyen például a földön heverő lootok kiemelése a könnyebb tájékozódás érdekében. Sajnos a GOG-on beszerezhető új változat a Synergistic Software által készített 1997-es Hellfire kiegészítőt nem tartalmazza, így a Monk karakterosztályról és az új területekről le kell mondanunk. Aki tehát kísértést érez a démonoktól és csontvázaktól hemzsegő katakombák megtisztítására, annak itt a lehetőség. Akár nosztalgiára vagy igazi retro élményre vágyunk, a GOG.com-on 8.89€-ért (~2800 Ft) cserébe megnézhetjük, hogyan kezdődött a Blizzard sikerszériája.


Ezek lesznek a GTX 1660 specifikációi


Március 14-én várható a Geforce következő videokártyája, és már ismertek a legfontosabb technikai részletek.

Az MSI GTX1660 varáiációi


GTX 1660, az RTX szériával debütált új Turing architektúrára épülő kártyák következő darabja, mely tovább erősíti a középkategóriát. A minimális felhajtással érkező GTX 1660 Ti nagyjából 5%-os teljesítménytöbbletet kínál a GTX 1070-hez képest, és a korrekt árazás miatt igen pozitív fogadtatásra lelt. Ezt a sort folytatja a Ti-mentes alapváltozat, melyről megérkeztek az első információk, köztük az MSI saját GAMING, ARMOR és VENTUS kiadásait bemutató reklámfotókkal, melyeket a videocardz.com jóvoltából tekinthetünk meg.

A 1650 áprilisig még biztosan rejtőzködik egy kicsit


A lényegi különbség a Ti változathoz képest, a memóriában és a CUDA magok számában keresendő. A 1660 nem GDDR6, hanem az olcsóbb GDDR5 memóriával érkezik, az órajel pedig 12Gbps-ról 8Gbps-ra csökkent. A mennyiség tekintetében nincs változtás, marad a 6GB, ami továbbra is 192-bites memóriabuszt használ. A CUDA magok száma 1408, ez pedig 9%-os visszalépést jelent a Ti modellhez képest. Az órajel a szimpatikus 1530 MHz-ről indul, és 1785 MHz-es boost értékig terjed. Ez alól persze kivételt képeznek a tuningolt kártyák, mint amilyen a GAMING X változat, aminél akár 1860 MHz-es megemelt értékre is számíthatunk. A közzétett képekből az egyedi hűtéseken túl az is kiderül, hogy mindhárom változatot 8 pines tápcsatlakozóval látták el. Az eddigiek alapján valószínűtlen, hogy ezúttal referencia modell is megjelenjen, az ár viszont igen kellemes lesz, mely átszámítva nagyjából 60 000 Ft körül alakul majd. Az ajánlott 219 dollár alapján tehát újabb népszerűségre ítélt eszközzel jelentkezik az Nvidia, a kissé költéges RTX-ekkel szemben pedig a középkategóriában is ismét megszorongatja az AMD-t. Már kíváncsian várjuk, hogyan teljesít a gyakorlatban GTX 16-os széria legújabb darabja, és a március 14-i megjelenést követően, természetesen mi is közzétesszük a saját eredményeinket.


Epikus trailerrel hangol a premierre Sekiro: Shadows Die Twice

Napokon belül érkezik a From Software várva várt akciójátéka, melyre már nem lehet kényelmesen ráhúzni a "Soul-like" jelzőt.
Már csak tíz nap, és befut a Dark Souls és Bloodborne játékokért felelős csapat legújabb játéka, mely messzire rugaszkodik a megszokott formulától. Az eddigi videoanyagok alapján sem volt kétséges, hogy izgalmas dolgok elé nézünk, de a hivatalos Launch trailer képes volt fokozni a várakozás izgalmát. Már tudjuk, hogy eddig nem tapasztalt mértékben nő majd a mozgásunk-, és ez által a ránk váró harcok dinamikája, ahogy a grappling hook használatát is szép lassan természetesnek vesszük. A korábban megszokott, többé-kevésbé horizontális közlekedéssel szemben ezúttal háztetőkre szökkenhetünk, egyik peremről a másikra ugorhatunk, és nem okoz majd gondot megkapaszkodni egy felület szélén, hogy onnan akár egyenesen támadásba is lendüljünk.

A hangulat ismét utánozhatatlan lesz


A mozgásrendszer fejlődése nem áll meg a kibővített platformingnál, hiszen az eddigi rövid vieókban számos új animációval találkozhattunk. Hihetetlen harcmozdulatokat kombinálva támadhatunk, de a blokkolás és hárítás is fontosabb szerephez jut, mint az alkotók korábbi játékaiban bármikor. A küzdelem mellett természetesen környezetünk is színes és változatos lesz, nem beszélve a ránk váró fenyegetésekről, amiket az egyedi főellenfelekkel vívott epikus összecsapások koronáznak meg. A végső előzetesben már nem csak emberi támadókat látunk, ráadásul nem spóroltak a vérrel sem, amiért ezúton is hálásak vagyunk. A Sekiro nem csak az eddig felsoroltakban szakít a stúdió korábbi hagyományaival. A címszereplő ezúttal nem egy néma hős, a történet pedig nem rejtőzik el a játék rétegeiben, helyette egy epikus és fordulatokban gazdag mesével szolgál. A fiktív fantáziavilágba ágyazott történelmi kaland természetesen nem nékülözheti a mágiát sem. Hogy a kíméletlen csatákban felvehessük a versenyt a természetfelettivel, a feltámadás mellett aktív harci képességekre is szert teszünk majd, ahogy azt a száguldó tempójú trailerben is láthatjuk. Előzetes tesztekre ezúttal nem számíthatunk, ugyanis az Activison nem küld tesztpéldányokat a sajtó képviselőinek. Az első beszámolók tehát legkorábban a március 22-ét követő napokban érkezhetnek, a játék ára pedig 60€ (nagyjából 19 000 Ft) lesz és digitálisan a STEAM áruházán keresztül vásárolható meg,

2019. 03. 12

Ingyenes hétvége és nagy leárazás - The Division 2
A csapat a lelke mindennek A francia Ubisoft, több egymáshoz hasonló szériát is üzemeltet, melyek alapját első sorban, a nagy bejárható területen zajló lövöldözés adja. Míg az egyjátékos kalandokért főként a Far Cry és az Assassin's Creed epizódok felelnek, a multiplayer élményt, jelenleg a Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon, és The Division játékok adják. Utóbbi 2008-ban mutatkozott be, ám nem egészen felelt meg a megjelenést megelőzően felgerjesztett elvárásoknak. A be nem tartott ígéretek és a hiányzó technikai kunsztok ellenére, rengetegen töltötték idejüket a csatatérré változott New York utcáin. És ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen számos céges rekord megdöntése után, végül 330 millió dolláros világszintű bevételt produkált, a kiegészítő tartalmakat és a mikrotranzakciókat pedig még nem is számoltuk. Borítékolható volt tehát a folytatás, mely a hiányosságok pótlásával, és a hibák kijavításával kecsegtette a játékosbázist. Idén márciusban meg is jelent a folytatás, melyet most vasárnapig ingyenesen kipróbálhatunk. Műfaját tekintve, egy kizárólag online játszható, külső nézetű akció-szerepjáték, melynek keretében, a rejtélyes vírus által letarolt New York-ban kell felszámolnunk az elszabadult bűnözést. Az idő nagy részében gép ellenfeleken kell átverekednünk magunkat, így tisztítva meg a várost a fegyveres csoportoktól. A játék egyik tartópillére a szerepjátékos rendszer, így nem csak mi léphetünk szintet, de ellenfeleink is különböző nehézségi fokot képvi
Fallout az űrben? Íme a The Outer Worlds első 20 perce
Kellemesnek ígérkezik a The Outer Worlds Emlékszünk a Fallout 76-ra? Ha kedveljük a szériát, akkor egészen biztosan előttünk van az a csúfos kudarc, és a pofátlanul elbagatelizált marketinghazugság, amit a Bethesda hányt a széria rajongói, és a játékosközösség elé. Nagyon úgy tűnik, hogy idén októberben, szó szerint betölti a majd az űrt az Obsidian Entertainment csapata, ugyanis új játékuk már csak pár hipertér ugrásra van tőlünk. A fejlesztők olyan referencákkal a hátuk mögött kezdtek a fejlesztésbe, mint a legendás Star Wars: The Knights of The Old Republic második része, a Neverwinter Nights 2, a Pillars of Eternity, vagy épp a Fallout: New Vegas, mely egyaránt a széria, és a stílus közkedvelt darabja. Aki tehát régóta vár egy stílusos akció-RPG-t, az most dörzsölheti a tenyerét, és még az első 20 percet is megnézheti. Aki esetleg figyelemmel kísérte a játék fejlesztését, az talán aggódott a különböző hibák, hiányosságok miatt, ám ez alapján bizakodhatunk, hogy a szemmel látható gondokat sikeresen orvosolták, már csak bíznunk kell abban, hogy legalább egy átlagos, a 3D-s érából származó Fallout epizód szintjét hozza majd, és akkor nem sokat panaszkodhatunk. A felvételen jól látható, hogy az atmoszférával nem lesz gond, a retro-futurisztius dizájn, stílusos formáival és színeivel egyszerre idézi meg a Bioshock féle art déco-t, és a Fallout alternatív történelmi hangulatát. Az előzetesekből már sejthető volt, hogy a pihent humor legalább akkora jelentőséget kap majd
IT hírek 10.14. - 10. generációs i3, Kaby Lake, extrém NAVI, ingyen Marsutazás
i3 lesz az i7-ből Nagyot fordult a kocka az IT piacon, mikor az AMD bemutatta tovább fejlesztett Ryzen processzorait. A harmadik generációs Zen CPU-k megjelenésével több magot és több logikai szálat kapunk a pénzünkért, a megnövekedett magonkénti teljesítményt viszont már az Intel sem hagyhatta figyelmen kívül. A kérdése tehát, hogy milyen választ ad a kék gyártó, a soron követező, 10. generációs asztali processzoraival. A legfrissebb hírmorzsák szerint, újragondolják a Core i szériát, és a belépő kategóriában is bevezetik, a többszálas munkavégzést. 2020-tól tehát az i3 processzorok is rendelkeznek majd Hyperthreading funkcióval, vagyis 4 maggal és 8 szállal dolgoznak majd. No nem új fejlesztésről van szó, egészen konkrétan a 2017-es i7 lesz az i3-as kupak alatt. A kissé esetlenül hangzó i3-10100, a SiSoftware adatbázisában bukkant fel, és twitteren tette közszemlére, egy TUM_APISAK nevű felhasználó. A leírás szerint, a processzor négy magos, nyolc szálas, alap órajele pedig 3.6GHz. A pletyka szerint, a Comet Lake processzorok mindegyike Hyperthreading képes lesz, vagyis az i5 hat maggal és tizenkét szállal, az i7 nyolc maggal és tizenhat szállal, az i9 pedig tíz maggal és húsz szállal támad majd. Valódi újdonságokról persze továbbra sem beszélhetünk, ugyanis a 2020-ban érkező Comet Lake, továbbra is a Sky Lake architektúrára épül majd. Viszlát Kaby Lake Eközben az Intel bejelentette, hogy hamarosan végleg búcsút int azon asztali processzorainak, melyek a Kaby
PCX 2006-2019.
Kapcsolat: pcx@pcx.hu
Az oldal tetejére 0 Kedvenceim 0 Összehasonlítás 0 A kosár üres