• Leirás
  • Paraméterek
Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan, hogy a ma ismert tészta italicum. Méltóságát az olaszok adták meg, amikor mindennapi, becses étkük rangjára emelték. A mai napig első fogásként fogyasztják a tésztát, amely az ünnepi menüből sem hiányozhat. Ahány régió, annyi specialitás az olasz tésztafélék és a belőlük készített ételek sokasága egyenesen lenyűgöző.Mind a levesben főtt és abban tálalt pasta in brodo, mind a leszűrt és különféle mártásokkal,adalékokkal gazdagított tészta, a pastasciutta, értékes, laktató, könnyen emészthető táplálék.Nem csoda, ha a száraztészták diadalútja napjainkban is töretlen, hiszen manapság az idővel versenyző háziasszonyok biztos menedéke. Ebben a könyvben olyan kipróbált, jobbára olasz tésztaételek receptjét igyekezett összegyűjteni a szerző, amelyek többsége nem egészen vagy éppen csak egy óra alatt elkészíthető. Szerepel, persze, néhány munkásabb, időigényesebb rakott és töltött, sőt frissen, házila ISBN: 9789633410080
Kiadás éve: 2011
Kiadó: SANOMA BUDAPEST ZRT.
Szerző: LAJOS MARI - HEMZŐ KÁROLY
Garancia: 0 hónap
Cikszám: 247490
Várható átvétel:
Kedd:
Duna Plaza
Szerda:
Futárszolgálat
Csomagautomata
Posta Pont
MOL Pont
COOP Pont

Értékelés

Hogyan teljesít Nálad ez a termék? Írd meg tapasztalataid és értékes ajándékokat nyerhetsz. Az értékeléshez be kell jelentkezned!
Ezt a terméket még nem értékelték. Legyél Te az első! Értékeléseddel értékes ajándékokat